6-8 ελιές καλαμών κομμένες στη μέση χωρίς κουκούτσι
15μικρά ντοματίνια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
50γρφέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
λίγα φύλλα μαϊντανού
Διαδικασία
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κελύφη τους και αφαιρούμε το εντεράκι. Πλένουμε και στραγγίζουμε.Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε το BBQ
Κόβουμε δυο φύλλα αλουμινόχαρτου (μήκος περίπου 50 εκατοστά) και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τις γαρίδες, το κρεμμύδι, τις ελιές και το λιωμένο σκόρδο και τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε πάνω στα φύλλα αλουμινόχαρτου. Κλείνουμε σε πακέτο διπλώνοντας.
Τοποθετούμε πάνω στη σχάρα του BBQ και ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά.
Βγάζουμε από το BBQ πάνω σε πιατέλα και ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο. Μοιράζουμε τα κομμάτια φέτας και λίγα φύλλα μαϊντανού.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα, σπιτικό ψωμί ή πίτες που θα τις ζεστάνουμε ελαφρά στο BBQ και ένα ποτήρι κρασί.
Σημειώσεις
Οι γαρίδες μου ήταν φρέσκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένες.