Αν έχουμε τους δίσκους σφολιάτας στην κατάψυξη, τους ξεπαγώνουμε συνήθως θέλουν λίγα λεπτά.
Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Κόβουμε τα καρύδια σε επιφάνεια κοπής με τη βοήθεια ενός μαχαιριού.Σε ένα μπολ βάζουμε τα μήλα τα καρύδια τη ζάχαρη και την κανέλα. Ανακατεύουμε. Τοποθετούμε σε μια επιφάνεια εργασίας δυο δίσκους από τη σφολιάτα. Στον ένα απλώνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε από πάνω μια ποσότητα από τη γέμιση αφήνοντας κενό στην περιφέρεια. Σκεπάζουμε με τον άλλο δίσκο και κλείνουμε καλά με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους δίσκους. Αραδιάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.Χτυπάμε τον κρόκο με πολύ λίγο νερό και αλείφουμε όλη την επιφάνεια από τα μηλοπιτάκια. Με ένα ψαλίδι ανοίγουμε μια μικρή τρύπα στην κορυφή τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και αέρα για 20 λεπτά στο μεσαίο ράφι του φούρνου.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη ή κανέλα.