Πλένουμε τα ρόδια και τα στύβουμε στο στύφτη πορτοκαλιού ή παίρνουμε τα σπόρια από ρόδια και τα βάζουμε σε αποχυμωτή.
Περνάμε το χυμό από πυκνό σουρωτήρι καλύτερα μαζί με τουλπάνι.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το χυμό με τη ζάχαρη και βράζουμε μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
Προσθέτουμε την υγρή πηκτίνη μήλου και το χυμό λεμονιών και βράζουμε μέχρι να δέσει το ζελέ.
Έλεγχος με θερμόμετρο 105 βαθμοί.
Μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα και κλείνουμε καλά.
Γυρίζουμε ανάποδα τα βάζα και τα αφήνουμε για 24 ώρες.