Καθαρίζουμε το λάχανο από τα χοντρά κοτσάνια και το κόβουμε με μαντολίνο ή με μαχαίρι.
Παίρνουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το καθαρίζουμε.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε επίσης σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μικρό τηγάνι καβουρντίζουμε ελαφρά τα καρύδια.
Προσοχή να μην καούν.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε στην εστία. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το λάχανο και το μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας.
Σβήνουμε με το ξύδι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε τα πορτοκάλια, μήλα και καρύδια, νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τα κομμάτια του τυριού.