Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα, τα χαράζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει βάζουμε τα πράσα να πάρουν μια βράση και τα στραγγίζουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε τα πράσα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά κι μόλις κρυώσουν λίγο προσθέτουμε πιπέρι και τις ελιές. Ανακατεύουμε.
Σε μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε για 5 λεπτά τα ζυμαρικά μας, τα στραγγίζουμε τα μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και τους προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό πυρέξ (20 x17).
Μεταφέρουμε τα μισά ζυμαρικά και από πάνω τοποθετούμε τα πράσα με τις ελιές.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα ζυμαρικά
Χτυπάμε τα αυγά με το τυρί και κρέμα και το μισό τριμμένο τυρί και το μοσχοκάρυδο και τα μοιράζουμε ομοιόμορφα πάνω από τα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 30 λεπτά στο μεσαίο ράφι του φούρνου.
Κατά τα πρώτα 20 λεπτά σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο.
Αφαιρούμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια σαλάτα εποχής.