Φροντίζουμε να έχουμε φρέσκους κολοκυθοανθούς όσο το δυνατόν μεγάλους και καθαρούς.
Αφαιρούμε τα μικρά κοτσανάκια στη βάση του ανθού.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση σε ένα μπολ προσθέτοντας όλα τα υλικά και το μισό ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά
Με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού γεμίζουμε τον ανθό προσεκτικά να μη μας χαλάσει.
Κλείνουμε γυρίζοντας τα εξέχοντα φύλλα και αραδιάζουμε σε ένα ταψί.
Μεταφέρουμε τους γεμισμένους ανθούς σε πλατιά κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και νερό ίσα να τα σκεπάζει.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Αποσύρουμε από την εστία κι αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά πριν σερβίρουμε.