Καθαρίζουμε το κοτόπουλο το πλένουμε και το κόβουμε σε κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το κρασί.
Καθαρίζουμε και τον ανανά εξωτερικά κι αφαιρούμε το εσωτερικό σκληρό κομμάτι του.
Κόβουμε τις πιπεριές τη ντομάτα και τον ανανά σε μέτρια κομμάτια
Σε ένα μπόλ φτιάχνουμε χυλό με το αλεύρι το κορν φλάουερ το αυγό και νερό όσο χρειαστεί ώστε να έχουμε ένα χυλό όχι πολύ πηχτό.
Σε κατσαρόλα ή φριτέζα βάζουμε το ηλιέλαιο και προσθέτουμε λίγα λίγα τα κομμάτια του κοτόπουλου, αφού τα έχουμε βουτήξει στο χυλό. Τηγανίζουμε και τοποθετούμε σε πιατέλα πάνω σε χαρτοπετσέτα.
Στο ίδιο λάδι τηγανίζουμε τις ντομάτες τις πιπεριές και τον ανανά για 2 λεπτά μόνο και τα τοποθετούμε πάνω στη χαρτοπετσέτα.