Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και τα φέρνουμε σε θερμοκρασία βρασμού.
Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας μας και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά τα κυδώνια. Πιέζουμε με μια κουτάλα του πουρέ ή λιώνουμε με ραβδομπλέντερ.
Προσθέτουμε το χυμό του ροδιού και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να πήξει η μαρμελάδα.
Επειδή τα κυδώνια έχουν πολύ πηκτίνη ο χρόνος δεν είναι μεγάλος.
Προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού βράζουμε ακόμη για 2-3 λεπτά και μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.