Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης και ανοίγουμε πάνω σε επιφάνεια εργασίας ή σε πλάστη, με τη βοήθεια χοντρού πλάστη ένα φύλλο μεγαλύτερο από τη διάμετρο της φόρμας ή του ταψιού.
Αλείφουμε με πολύ λίγο ελαιόλαδο το ταψί μας και απλώνουμε το φύλλο της ζύμης έτσι που να καλύπτει και τα τοιχώματα του.
Με ένα πιρούνι τρυπάμε παντού το φύλλο.
Μεταφέρουμε το μείγμα της γέμισης πάνω στο φύλλο και απλώνουμε καλά με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
σκορπάμε από πάνω το υπόλοιπο ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.
Ανοίγουμε την υπόλοιπη ζύμη σε φύλλο ίσο που να σκεπάζει τη γέμιση και κλείνουμε γύρω γύρω.
Τρυπάμε και αυτό το φύλλο παντού με πιρούνι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο κάτω ράφι του φούρνου για 45 λεπτά.
Κλείνουμε το φούρνο κι αφήνουμε ακόμη 5-10 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε.
Για όσους δεν νηστεύουν μπορεί να συνοδευτεί με μια μπάλα παγωτού.