Ζυμώνουμε τα υλικά για τη ζύμη για τα φύλλα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά
Στο διάστημα ετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης.
Καθαρίζουμε τις ντομάτες από τις φλούδες, αφαιρούμε τα σπόρια και τι κόβουμε σε μικρούς κύβους. Την αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια τα κόβουμε σε ροδέλες και τα βάζουμε σε τηγάνι με λίγο νερό για 5 λεπτά. Σοτάρουμε με δυο κουταλιές ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε καλά. Αλάτι δεν προσθέτω για η φέτα μου συνήθως είναι αρμυρή.
Ανοίγουμε 6 φύλλα (τα τρία λίγο μεγαλύτερα) με τη βοήθεια του νισιστέ, όπως θα δείτε στο βιντεάκι που υπάρχει παραπομπή στο τέλος της συνταγής.
Λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε τα τρία φύλλα λαδώνοντας το καθένα με ένα πινέλο φροντίζοντας να εξέχουν από τα ταψί.
Μοιράζουμε ομοιόμορφα τη γέμιση στο ταψί και σκεπάζουμε με τα άλλα τρία φύλλα λαδώνοντας πάντα.
Γυρίζουμε τα φύλλα που εξέχουν δημιουργώντας ένα κόθρο.
Χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 45-50 λεπτά στο κάτω ράφι του φούρνου.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει λίγο και μεταφέρουμε σε πιατέλα.