Από την προηγούμενη μέρα ετοιμάζουμε το μείγμα της γέμισης.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο τυρί. Κάνουμε ένα λακουβάκι στο κέντρο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη και τη μαγιά. Προσθέτουμε μια κουταλιά γάλα και διαλύουμε τη μαγιά.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ζυμώνοντας το μείγμα.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες περίπου.
Την επόμενη μέρα σε μπολ ανάδευσης βάζουμε το αλεύρι με όλα τα υλικά εκτός από το γάλα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σταδιακά γάλα ζυμώνοντας μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη. Ανάλογα το αλεύρι μπορεί να μη χρειαστεί όλη η ποσότητα του γάλακτος.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σταθεί μισή έως μαι ώρα.
Βγάζουμε το μείγμα τυριού από το ψυγείο, προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε να μοιραστούν ομοιόμορφα.
Κόβουμε μικρή ποσότητα ζύμης, περίπου σε μέγεθος μικρού βερίκοκου και με τη βοήθεια μικρού πλάση ανοίγουμε φύλλο με πάχος περίπου 0.5 εκατοστά. Με κουπ πατ κόβουμε στρογγυλά κομμάτια με διάμετρο 12 εκατ.
Τοποθετούμε στο κέντρο 2 κουτ. γλυκού από το μείγμα τυριού και κλείνουμε περιμετρικά αφήνοντας ένα μικρό κενό από πάνω.
Μεταφέρουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
Αλείφουμε τις φλαούνες με χτυπημένο κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο κάτω ράφι του φούρνου για 20 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 160 βαθμούς και ψήνουμε ακόμη 15-20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Δεν ανοίγουμε το φούρνο στα πρώτα 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και μεταφέρουμε πάνω σε σχάρα.
Αποθηκεύουμε σε κουτί που κλείνει όταν κρυώσουν.
Πριν τις σερβίρουμε καλό είναι να τις ζεστάνουμε λίγο.