Λαδώνουμε καλά το ταψί μας.Αρχίζουμε το άνοιγμα των φύλλων, τα δύο πρώτα θα πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερα ώστε να πέφτουν έξω από το ταψί στο στρώσιμο.Για τη διαδικασία ανοίγματος του φύλλου μπορείτε να δείτε στις σημειώσεις της συνταγής. Στρώνουμε τα φύλλα λαδώνοντάς τα κάθε φορά, τα δύο πρώτα να εξέχουν του ταψιού το τρίτο σουρωτά.
Μοιράζουμε το μείγμα με το σπανάκι ισιώνουμε καλά.
Συνεχίζουμε με το μείγμα κολοκύθας γλυκοπατάτας.
Τέλος αραδιάζουμε τις λωρίδες πιπεριάς.
Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που εξείχαν του ταψιού.Προσθέτουμε τα άλλα δύο φύλλα ελαφρά σουρωμένα και λαδωμένα.Πασπαλίζουμε με σουσάμι και τρυπάμε με ένα σουβλάκι σε μερικά σημεία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 50 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά πριν ξεφορμάρουμε.
Κόβουμε και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε αν θέλουμε με μια πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί.