Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε ελαφρά. Αφήνουμε λίγο να σταθεί.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε έξι ίσα μέρη και σε επιφάνεια εργασίας ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε μια μικρή λεπτή πίτα, με τη βοήθεια μικρού πλάστη ή ακόμη και με το χέρι μας.
Τοποθετούμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι στην εστία, σε μέτρια ένταση, και αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε την πίτα αφήνουμε να ψηθεί για δυο λεπτά και γυρίζουμε με τη βοήθεια σπάτουλας. Ψήνουμε άλλα δυο λεπτά και μεταφέρουμε σε πιάτο. Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες.
Συνοδεύουμε μια σαλάτα ή κάποια λαχανικά φούρνου ή σουβλάκια ή και ένα σαγανάκι με γαρίδες.Εγώ όπως είπα συνόδευσα μια καπονάτα και αυγό τηγανητό.