Πλένουμε τις πιπερίτσες και τις στραγγίζουμε.
Τις βουτάμε σε νερό που βράζει για 2 λεπτά.
Στραγγίζουμε κι αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο.
Κόβουμε ένα μικρό κομμάτι από τη μεριά του κοτσανιού και με τη βοήθεια μιας λαβής μικρού κουταλιού αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπερίτσες.
Σε δυο διαφορετικά μπολ τρίβουμε τα τυριά, στο πέτρωμα προσθέτουμε το δυόσμο και στο ξινοτύρι το πιπέρι συν λίγο λάδι στο καθένα.
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και γεμίζουμε τις μισές πιερίτσες με το ένα μείγμα και τις υπόλοιπες με το άλλο.
Αραδιάζουμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε δυνατό γκριλ για 5 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.