Καθαρίζουμε τα ροδάκινα τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ξίδι μαζί με τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά. Ζεσταίνουμε να διαλυθεί η ζάχαρη και προσθέτουμε τα ροδάκινα.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά.
Μεταφέρουμε προσεκτικά τα ροδάκινα σε αποστειρωμένο βάζο.
Βράζουμε για 2-3 λεπτά επιπλέον το σιρόπι και το μεταφέρουμε στο βάζο.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ξίδι ώστε να καλύπτονται καλά τα ροδάκινα.
Τοποθετούμε ένα κερωμένο δίσκο στο καπάκι κι κλείνουμε καλά.
Αφήνουμε να σταθεί 1 εβδομάδα πριν το δοκιμάσουμε.
Συνοδεύουμε με ένα χοιρομέρι ή κάποιο άλλο ζαμπόν και τυριά.