Θα ξεκινήσουμε από την κολοκύθα.Πλένουμε καλά την κολοκύθα και κόβουμε 4 λεπτές φέτες. Καθαρίζουμε από τα σπόρια και ίνες. Τη βάζουμε σε ένα ταψάκι αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε πάπρικα ή cajum και ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Οι επιλογές ψησίματος είναι είτε στο φούρνο* είτε σε BBQ είτε και σε σχαροτήγανο**.Εγώ την έψησα στο BBQ για 15 λεπτά γυρίζοντας την δυο φορές. Σε μια σαλατιέρα αραδιάζουμε τα φύλλα μαρουλιού και της ρόκας. Από πάνω τοποθετούμε ροδέλες πορτοκαλιού και την ψημένη κολοκύθα. Αν χρειαστεί κόβουμε την κολοκύθα σε μικρότερα κομμάτια.Μοιράζουμε τα καρύδια, τα σπόρια ροδιού και το τυρί σε κομμάτια. Σε ένα μικρό βάζο βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε σε όλη τη σαλάτα.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
Εγώ συνόδευσα την μπριζόλα μου με τη μισή και η υπόλοιπη έμεινε να συνοδεύσει κάποια όσπρια μιας και η ποσότητα ήταν μεγάλη για μια φορά.