Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος ελαφρά βουτυρωμένο ένα ταψί 20χ20 εκ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και την κουβερτούρα. Τοποθετούμε στην εστία σε χαμηλή ένταση και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε το αλεύρι το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας κι ανακατεύουμε καλά με σύρμα κουζίνας. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας με το σύρμα.
Προσθέτουμε τα βύσσινα ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Τέλος προσθέτουμε τα κομμάτια της σοκολάτας ανακατεύουμε και μεταφέρουμε στο ταψί. Ισιώνουμε με μια σπάτουλα ομοιόμορφα.
Ψήνουμε στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 25 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.