Αλείφουμε ελαφρά την ταρτιέρα με ελαιόλαδο.Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την απλώνουμε στην ταρτιέρα με τη βοήθεια μικρού ρολού ή με τα χέρια μας, είναι πολύ εύκολο να απλωθεί. Φροντίζουμε να απλωθεί ομοιόμορφα και στα πλαϊνά της ταρτιέρας. Απλώνουμε από πάνω ομοιόμορφα το μείγμα των τυριών.
Μοιράζουμε το μπέικον σε κομμάτια αν το επιλέξουμε.
Αραδιάζουμε από πάνω τις ροδέλες από τα κολοκυθάκια και με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε με το υπόλοιπο σκορδόλαδο.Νοστιμίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κι αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20 λεπτά. Κλείνουμε το φούρνο κι αφήνουμε άλλα 10 λεπτά με την υπάρχουσα θερμοκρασία.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής και ένα ποτήρι λευκό κρασί.