Ξεκινάμε φτιάχνοντας τη ζύμη. Σε επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε τους ξηρούς καρπούς και τους τρίβουμε καλά να γίνουν σχεδόν σαν σκόνη.Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο και τρίβουμε με τα δάκτυλά μας να γίνει σαν ψίχουλα. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις να σχηματιστεί μια ζύμη, ίσως χρειαστεί η προσθήκη 1-2 κουτ. σούπας παγωμένο νερό. Μαζεύουμε τη ζύμη σε μπάλα και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με τη βοήθεια μαντολίνου, για να έχουν το ίδιο πάχος.
Βάζουμε τα μήλα σε ένα μπολ και προσθέτομε τη ζάχαρη, την κανέλα, τις σταφίδες και το κορνφλάουρ, ανακατεύουμε καλά.
Σε μια λαμαρίνα στρώνουμε χαρτί ψησίματος, τοποθετούμε τη ζύμη και με τη βοήθεια χοντρού πλάστη και δεύτερου χαρτιού ψησίματος την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο, διαμέτρου 35 εκατοστών.
Αραδιάζουμε κυκλικά τα μήλα με τα υλικά που τους έχουμε προσθέσει, αφήνοντας ένα κενό 4 εκατοστών περιμετρικά.
Διπλώνουμε προς τα μέσα την ζύμη που εξέχει προσέχοντας να μην υπάρχουν κενά.
Αλείφουμε τη ζύμη που γυρίσαμε με το γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα, στο κάτω ράφι του φούρνου, για 35-40 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και μοιράζουμε στην επιφάνεια το μέλι.