Χρειαζόμαστε ένα ταψί κατάλληλο για πίτες (σινί) διαμέτρου 36 εκατοστών. Το αλείφουμε με βούτυρο και το πασπαλίζουμε καλά με καλαμποκάλευρο.
Μεταφέρουμε σιγά σιγά μέρος του χυλού ίσα να καλυφθεί καλά όλη η επιφάνεια του ταψιού και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Απλώνουμε από πάνω ομοιόμορφα το μείγμα της γέμισης.
Στον υπόλοιπο χυλό που έμεινε ρίχνουμε λίγο γάλα ώστε να γίνει πιο αραιός και τον μοιράζουμε ομοιόμορφα πάνω από τη γέμιση της πίτας. Αν χρειαστεί πασπαλίζουμε με λίγο καλαμποκάλευρο έτσι που να είναι καλά σκεπασμένη η γέμιση. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο κάτω ράφι του φούρνου για 40 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε ακόμη για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν την κόψουμε.
Σερβίρουμε και συνοδεύουμε αν θέλουμε με γιαούρτι.