Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα, κρατάμε το άσπρο μέρος μόνο.
Τα κόβουμε σε ροδέλες περίπου 3 εκατοστών.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Συνεχίζουμε σοτάροντας το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε ζεστό νερό να σκεπάζει καλά το κρέας και βράζουμε σε μέτρια ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Φροντίζουμε να μείνει αρκετή σάλτσα, αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό και πάλι.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα πράσα.
Τα προσθέτουμε στο κρέας και νοστιμίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
Βράζουμε για 15- 20 λεπτά να μαλακώσουν τα πράσα αλλά όχι να λιώσουν. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί.