Σε ένα μπολ ανάδευσης τοποθετούμε όλα τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού συνεχίζοντας την ανάδευση.
Θα προκύψει ένα χυλός.
Στρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και μεταφέρουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Αν θέλετε μπορείτε να πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη.