Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκέτα.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες, κάνουμε το ίδιο με το σκόρδο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μπουκέτα του κουνουπιδιού και συνεχίζουμε για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας περιοδικά.
Σε προθερμασμένο φούρνο (στους 180 βαθμούς και αέρα) βάζουμε ένα μικρό ταψί καλά αλειμμένο με ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τα μπαχαρικά το μπέικιν και το αλεύρι.
Από τα μπαχαρικά εγώ έβαλα μια καλή τσιμπιά, μπορείτε και περισσότερο.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αδειάζουμε μέσα το μείγμα κουνουπιδιού και περιχύνουμε με το μείγμα αυγών και τα φύλλα μαϊντανού.
Ψήνουμε στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και να έχει ψηθεί το αυγό.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να σταθεί 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.