Λαδώνουμε με πινέλο το ταψάκι και στρώνουμε φύλλα έτσι ώστε να καλυφθεί καλά ο πάτος αλλά και να εξέχουν από το ταψί.
Αλείφουμε κάθε φύλλο που στρώνουμε με ελαιόλαδο (όχι πολύ).
Μοιράζουμε τη μισή γέμιση που ετοιμάσαμε.
Συνεχίζουμε με τα μισά τυριά και τα μισά φύλλα από το σπανάκι.
Τοποθετούμε πάλι φύλλα (πάντα με λίγο ελαιόλαδο αλειμμένα) από πάνω να καλυφθεί η γέμιση και στρώνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Γυρίζουμε τα φύλλα που εξέχουν προς τα μέσα και τοποθετούμε πάλι από πάνω φύλλα. Λαδώνουμε ελαφρά την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα, στο κάτω ράφι του φούρνου για 45 λεπτά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο μετά τα πρώτα 20 λεπτά ψησίματος.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε πάνω σε σχάρα να κρυώσει λίγο.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε αν θέλουμε με μια πράσινη σαλάτα.