Πλένουμε πολύ καλά το μήλο και το σκουπίζουμε. Κόβουμε μια φέτα από το πάνω μέρος του μήλου. Με κουταλάκι ή ειδικό εργαλείο αφαιρούμε το εσωτερικό του πετώντας τα κουκούτσια και τα σκληρά μέρη.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κύβους. Κόβουμε μερικούς μικρούς κύβους από το μπλε τυρί.
Σε ένα μικρό μπλολ βάζουμε μερικά κομμάτια από το εσωτερικό του μήλου, το αβοκάντο το τυρί, τα τα 3/4 από τα σπόρια ροδιού και ραντίζουμε με χυμό λεμονιού και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε προσεκτικά και γεμίζουμε το μήλο, προσθέτουμε επιπλέον ρόδια στην επιφάνεια αλλά και στο πιάτο που θα το σερβίρουμε.