Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το βούτυρο.
Τρίβουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα που μοιάζει με ψίχουλα.
Σε μπολ ανάδευσης ή τον κάδο του μίξερ βάζουμε το νερό, το γάλα , τη ζάχαρη και τη μαγιά, ανακατεύουμε να διαλυθούν τα στερεά υλικά και αφήνουμε να σταθεί για 5-10 λεπτά.
Προσθέτουμε το μείγμα αλευριού και τα αυγά χτυπημένα σιγά σιγά στα υγρά και ζυμώνουμε με το χέρι ή με το μίξερ.
Αν χρησιμοποιήσουμε μίξερ ζυμώνουμε περίπου 10λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
Με το χέρι θα ζυμώσουμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη μαλακιά και ελαστική.
Βγάζουμε τη ζύμη σε επιφάνεια εργασίας αλευρωμένη και κάνουμε μερικά διπλώματα σηκώνοντας τη ζύμη.
Δημιουργούμε μια μπάλα και την βάζουμε σε λαδωμένο μπολ.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 1 έως 2 ώρες να διπλασιαστεί σε όγκο.
Βγάζουμε από το μπολ πάλι σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη μοιράζουμε στη μέση. Φτιάχνουμε ένα κορδόνι και κόβουμε σε οκτώ ισοβαρή κομμάτια (περίπου 60-65 γρ) Τα πλάθουμε σε μπαλάκια. Για καλύτερη ευκολία στο πλάσιμο μπορούμε να λαδώνουμε ελαφρά τα χέρια μας.
Αραδιάζουμε τα μπαλάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους. Αφήνουμε πάλι σε ζεστό μέρος για 30 έως 45 λεπτά να φουσκώσουν.
ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 20 λεπτά, ψεκάζοντας περιοδικά με νερό.
Βγάζουμε από το φούρνο και μεταφέρουμε να κρυώσουν.
Διατηρούνται για λίγες μέρες σε σακουλάκι τροφίμων.