Σε επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε σταδιακά τους ξηρούς καρπούς και του αλέθουμε. Τους μεταφέρουμε σε ένα μπολ ανάδευσης κι προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Με μια σπάτουλα ή ένα μεγάλο κουτάλι ανακατεύουμε ώστε να ενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος ένα πυρέξ ή ταψί 30χ20, αλείφουμε ελαφρά το χαρτί με λάδι καρύδας και μεταφέρουμε το μείγμα.
Το απλώνουμε και με τη βοήθεια του πίσω μέρους ενός κουταλιού το πατάμε να στρωθεί ομοιόμορφα σε πάχος.
Μεταφέρουμε το πυρέξ στο ψυγείο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια μαζί με το λάδι καρύδας και λιώνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων ή πάνω από μπεν μαρί.
Προσθέτουμε το κακάο κοσκινίζοντας το το άρωμα βανίλιας και ανακατεύουμε με μια πλαστική σπάτουλα.
Βγάζουμε το πυρέξ από το ψυγείο και απλώνουμε το μείγμα σοκολάτας λίγο λίγο να πάει παντού ομοιόμορφα.
Μοιράζουμε από πάνω τα goji berry και βάζουμε πάλι στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
Βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε σε κομμάτια.
Αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί τοποθετώντας ενδιάμεσα φύλλα λαδόκολλας ή χαρτιού ψησίματος. Διατηρείται στο ψυγείο για δυο εβδομάδες.