Στρώνουμε τα δύο πρώτα φύλλα στο ταψί έτσι που να πέφτουν και απέξω γύρω γύρω αλείφοντας τα με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε ένα μικρότερο σουρωτά, αλείφουμε πάλι με ελαιόλαδο.
Μοιράζουμε το 1/3 της γέμισης ομοιόμορφα.
Στρώνουμε πάντα σουρωτά το επόμενο φύλλο.
Προσθέτουμε το άλλο 1/3 της γέμισης.
Συνεχίζουμε με το επόμενο φύλλο και το υπόλοιπο 1/3 της γέμισης.
Στρώνουμε τα υπόλοιπα τρία φύλλα από πάνω, πάντα αλείφοντας τα με ελαιόλαδο.
Γυρίζουμε τα φύλλα που εξείχαν του ταψιού δημιουργώντας κόθρο.
Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού που κρατήσαμε με 1 κουταλιά της σούπας γάλα και αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας.
Χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι χωρίς να κόψουμε μέχρι κάτω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και αντιστάσεις στο κάτω ράφι του φούρνου για 45-50 λεπτά.
Ξεφουρνίζουμε αφήνουμε λίγο να σταθεί και κόβουμε σε κομμάτια.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια πράσινη σαλάτα. Η πίτα μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα ή συνοδευτικό