Ετοιμάζουμε μπαιν μαρι, το νερό θα πρέπει να βράζει σιγά σιγά και το σκεύος που θα τοποθετήσουμε από πάνω να μην ακουμπά στο νερό.
Σε μπασίνα ή πυρέξ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά. Ανακατεύουμε συνέχεια με μια σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί το βούτυρο και η ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα μας. Ελέγχουμε με μια μαρίζ ή μια ξύλινη σπάτουλα, αν "ανοίξει δρόμος" χωρίς να ενώνεται είναι έτοιμη.
Μεταφέρουμε σε βάζο περνώντας τη από σουρωτήρι σινουά. Τοποθετούμε από πάνω σελοφάν μέχρι να κρυώσει για να μην δημιουργηθεί κρούστα.
Μόλις κρυώσει αφαιρούμε το σελοφάν και κλείνουμε με το καπάκι του βάζου τοποθετώντας στην επιφάνεια του βάζου κερωμένο δίσκο ή δίσκο λαδόκολλας.
Φυλάσσεται σε ψυγείο για 10 έως 15 ημέρες.