Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος τη φόρμα ή μια λαμαρίνα αν χρησιμοποιήσουμε τσέρκι. Εγώ χρησιμοποιώ τσέρκι και συνήθως ντύνω και το τσέρκι με χαρτί ψησίματος ελαφρά βουτυρωμένο για καλύτερο ξεφορμάρισμα.
Σε επεξεργαστή τροφίμων τρίβουμε τα φιστίκια, προσοχή μην αδειάσετε το σακουλάκι κατευθείαν στον επεξεργαστή χωρίς να ελέγξετε για τυχόν κέλυφος μέσα στη συσκευασία.
Σε μπολ ανάδευσης βάζουμε τα τριμμένα φιστίκια με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε στο τσέρκι ή τη φόρμα και απλώνουμε ομοιόμορφα να καλυφτεί παντού η βάση.
Ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου.
Ξεφουρνίζουμε κι αφήνουμε να κρυώσει.