Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί πλην το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μία πολύ αφράτη ζύμη που ξεκολάει από τα τοιχώματα εύκολα.
Στην συνέχεια παίρνουμε μικρή ποσότητα από την ζύμη, βάζουμε μία ελιά στο κέντρο και κλείνουμε την ελιά μέσα. Στην ουσία φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για περίπου 20 λεπτά.
Σημειώσεις
Η ελιά δεν είναι αποκλειστικά η μόνη γέμιση που μπορεί να μπει στην συγκεκριμένη ζύμη. Σαν γέμιση μπορείτε να βάλετε φέτα ή ζαμπόν - τυρί ή ότι άλλο νομίζετε εσείς ότι θα σας αρέσει.