Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι, την καυτερή πιπεριά και γυρνάμε μέχρι να μαραθεί λίγο.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, αλάτι, πιπέρι και τον γυρνάμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Προσθέτουμε την ντομάτα, νερό όσο χρειάζεται (όχι πολύ) και αφήνουμε να ψηθεί τελείως και να μην έχει πολλά υγρά.
Αδειάζουμε τα φασόλια και το καλαμπόκι μέσα σε ένα σουρωτήρι και τα πλένουμε σε τρεχούμενο νερό πολύ καλά.
Τα προσθέτουμε στον κιμά . Ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Προσοχή στα υγρά, θα πρέπει να μην έχει να είναι σχεδόν στεγνό αλλά μην το κάψουμε κιόλας.