Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε το τυρί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και την αφήνουμε να κρυώσει.
Τρίβουμε τα μπισκότα και τα μοιράζουμε σε ποτήρια ή μικρά γυάλινα μπολάκια
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μέχρι να κάνει κορφές.
Προσθέτουμε την κρύα σοκολάτα στη σαντιγί ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί.
Προσθέτουμε το μείγμα τυριού - ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και τοποθετούμε στο ψυγείο για δυο ώρες τουλάχιστον.
Διακοσμούμε πριν το σερβίρισμα με φλοίδες σοκολάτας.