Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε το νερό και διαλύουμε το κορν φλάουερ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ και τοποθετούμε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Σε ένα πιάτο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Σε αντικολλητικό τηγάνια βάζουμε το λάδι που θα χρησιμοποιήσουμε ίσα να καλύπτεται καλά ο πάτος του τηγανιού.
Με μια λαβίδα παίρνουμε κομμάτια κοτόπουλου, τα πανάρουμε στη φρυγανιά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι αφού το λάδι μας έχει ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε, όχι σε πολύ δυνατή ένταση γυρίζοντας από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου για 5-6 λεπτά ανάλογα και με το μέγεθος. Μεταφέρουμε σε πιάτο.