Πλένουμε τα βερίκοκα και τα κόβουμε στη μέση. Τα αραδιάζουμε σε ένα μικρό ταψί με το κομμένο μέρος προς τα επάνω. Τα περιχύνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και μια κουταλιά μέλι. Μοιράζουμε το μισό ξύσμα πορτοκαλιού στην επιφάνεια.
Ψήνουμε τα βερίκοκα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα ταψί με διάμετρο 20 εκατοστά στρώνουμε τα φύλλα κρούστας αλείφοντας τα με ελαιόλαδο. Τα δύο πρώτα να εξέχουν του ταψιού, θα τα γυρίσουμε ελαφρά προς τα μέσα σχηματίζοντας ένα μικρό κόθρο.
Απλώνουμε τη μαρμελάδα σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο όπως τα βερίκοκα για 25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Όταν η βάση έχει κρυώσει τη μεταφέρουμε σε πιατέλα και απλώνουμε το γιαούρτι και μια κουταλιά μέλι. Από πάνω απλώνουμε τα ψημένα βερίκοκα μαζί τους χυμούς τους, Περιχύνουμε με μια κουταλιά μέλι, μοιράζουμε το υπόλοιπο ξύσμα πορτοκαλιού και τα αμύγδαλα φιλέ.