Σε ένα πιάτο βάζουμε σιρόπι από γλυκό και λίγο κονιάκ ή λικέρ. Βουτάμε μέσα τα μπισκότα σαβαγιάρ ίσα να μαλακώσουν λίγο. Παίρνουμε τέσσερα ποτήρια ή κάποια μπολάκια και μοιράζουμε μέσα κομμάτια από τα σαβαγιάρ.
Από πάνω μοιράζουμε εναλλάξ μέρος από την κρέμα ζαχαροπλαστικής την σαντιγί και μέρος από τα κεράσια.
Συνεχίζουμε με ένα στρώμα πάλι από σαβαγιά, κρέμες και ολοκληρώνουμε με το μείγμα των κερασιών.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες και απολαμβάνουμε.