Αγοράζουμε φέτα σκληρή και πικάντικη, προτίμησα να αγοράσω αυτή που είναι δοχείου, ώστε να πάρω ένα καλό κομμάτι. Χρησιμοποιώ ρεβίθια που έχω βράσει και αποθηκεύσει σε μερίδες στην κατάψυξη για άμεση χρήση. Τα ντοματίνια αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στη μέση. Σε ένα ταψί με διάμετρο 24 εκατοστά, τοποθετούμε στο κέντρο το κομμάτι της φέτας και μοιράζουμε όλο το ελαιόλαδο από πάνω της.
Μοιράζουμε γύρω από τη φέτα τα ντοματίνια. Λειώνουμε το σκόρδο και το μοιράζουμε σε ντοματίνια και φέτα. Μοιράζουμε παντού φύλλα ρίγανης δυόσμου και θυμαριού και ψιλοκομμένη την καυτερη πιπεριάΑλατίζουμε τα ντοματίνια. Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τα ρεβίθια πάνω από τα ντοματίνια ανακατεύουμε προσεκτικά, προσθέτουμε πιπέρι και ένα μείγμα αποξηραμένων βοτάνων και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 -25 λεπτά μέχρι να μελώσουν τα ντοματίνια και τα ρεβίθια.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να σταθεί 5 - 10 λεπτά.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί.