Μέσα σε ένα μπολ (καλό είναι να είναι μεγάλο ώστε να προσθέσουμε εκεί όλα τα υλικά) φτιάχνουμε ένα τσάι χρησιμοποιώντας 300 ml βραστό νερό και δυο φακελάκια τσάι, εγώ έβαλα το κλασικό μαύρο τσάι, αφήνουμε 3 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το μέλι ανακατεύουμε καλά να λιώσει και προσθέτουμε τις σταφίδες. Αφήνουμε να σταθεί 2 ώρες. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στις σταφίδες μαζί με το αλεύρι τα μπαχαρικά και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα έτσι που να ενσωματωθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
Αλείφουμε καλά τη φόρμα με ελαιόλαδο και μεταφέρουμε το μείγμα. Θα είναι ελαφρά υδαρές.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 40 λεπτά ελέγχοντας να βγαίνει ένα σουβλάκι ή μια λάμα στεγνή όπως ελέγχουμε τα κέικ.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει περίπου 15 λεπτά πριν το ξεφορμάρουμε πάνω σε σχάρα.
Διατηρείται σε καλά κλεισμένο δοχείο για 2-3 μέρες.
Συνοδεύουμε το πρωινό μας γεύμα ή το απογευματινό μας τσάι, επίσης μπορεί να γίνει ένα σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο.