Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι το κακάο και προσθέτουμε το μπέικιν, τη σόδα, το αλάτι, τα κομμάτια σοκολάτας και τα βύσσινα. Σε κάδο του μίξερ ή μπολ ανάδευσης (ανάλογα με το μίξερ μας) βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χτυπάμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε το αυγό συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 2-3 λεπτά
Προσθέτουμε το μείγμα αλεύρου με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν.
Σε επιφάνεια εργασίας στρώνουμε χαρτί ψησίματος ή σελοφάν και αδειάζουμε το μείγμα δημιουργώντας ένα ρολό περίπου 30 εκατοστών. Τυλίγουμε προσεκτικά και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 45 λεπτά έως μία ώρα.
Στρώνουμε μια λαμαρίνα με χαρτί ψησίματος. Βγάζουμε από την κατάψυξη το ρολό και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κομμάτια με πάχος 1,5 εκατοστό. Αραδιάζουμε στη λαμαρίνα αφήνοντας ανάμεσα τους ένα κενό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για 10- 11 λεπτά, όχι περισσότερο.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα.
Όταν κρυώσουν καλά τα αποθηκεύουμε σε κουτί μπισκότων ή κάποια άλλο με σκέπασμα.