Σε ένα μπολ ανάδευσης βάζουμε το αλεύρι με το βούτυρο σε κύβους και με τα δάκτυλα μας τρίβουμε μέχρι να πάρουμε ένα ψυχουλιαστό μείγμα. Προσθέτομε το ανθότυρο και το αλάτι και ενσωματώνουμε με το αλεύρι ,ώστε να πάρουμε μια σχεδόν μαλακή ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο παγωμένο νερό. Δημιουργούμε μια μπάλα ζύμης την χωρίζουμε σε δύο μέρη με το ένα κομμάτι μεγαλύτερο από το άλλο, τυλίγουμε με σελοφάν και βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.