Σε επιφάνεια εργασίας στρώνουμε ένα φύλλο χαρτιού ψησίματος και ανοίγουμε τη ζύμη με τη βοήθεια χοντρού πλάστη σε φύλλο με διάμετρο 30 εκατοστά. Θα βοηθήσει πολύ το άνοιγμα αν τοποθετήσουμε πάνω στη ζύμη ένα φύλλο σελοφάν.
Μεταφέρουμε με το χαρτί ψησίματος πάνω σε λαμαρίνα και στρώνουμε στο κέντρο (αφήνοντας 2-3 εκατοστά περιφερειακά) τις δυο κουταλιές τριμμένα αμύγδαλα.
Στρώνουμε τα βερίκοκα δημιουργώντας μια σπείρα, χωρίς να επικαλύπτουν το ένα το άλλο.
Διπλώνουμε προς τα μέσα το φύλλο που δεν καλύψαμε και αλείφουμε με το ασπράδι που είχαμε κρατήσει.
Πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς και αέρα στο πρώτο από κάτω ράφι του φούρνου για 40 λεπτά. % λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος ψησίματος αλείφουμε όλη την επιφάνεια των φρούτων με τη μαρμελάδα.
Ξεφουρνίζουμε και μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσει.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας αν θέλουμε με μια μπάλα παγωτού και επιπλέον φύλλα θυμαριού.