Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά.
Σε ταψάκι μια mufin τοποθετούμε θήκες σιλικόνης αν έχουμε ή αλείφουμε ελαφρά με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε σε κάθε θήκη δυο μικρά λουκάνικα και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 200 βαθμούς και αέρα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 12 περίπου λεπτά γυρίζοντας μια φορά τα λουκάνικα. Στο διάστημα αυτό χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη μουστάρδα αν την επιλέξουμε και το προσθέτουμε στο αλεύρι μαζί με λίγο θυμάρι και μια τσιμπιά αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά να πάρουμε έναν αραιό χυλό.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και όπως είναι ζεστό μοιράζουμε το χυλό στις θήκες. Προσθέτουμε από δυο κομμάτια από τα ντοματίνια και με προσοχή μεταφέρουμε αμέσως στο φούρνο.
Ψήνουμε για 12 λεπτά μέχρι να έχουν φουσκώσει και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.Βγάζουμε από το φούρνο και μεταφέρουμε σε πιάτο ή σε μια επιφάνεια κοπής.