Ξεπαγώνουμε τη ζύμη- βάση για την πίτσα Ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και αέρα.Τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου στο κατώτερο σημείο και βάζουμε μέσα μια λαμαρίνα ή ταψί να κάψει. Πάνω σε μια επιφάνεια κοπής ή σε πιάτο βάζουμε τη ζύμη για να μπορέσουμε να τη μεταφέρουμε εύκολα στο φούρνο.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης τη σάλτσα ντομάτας βασιλικού.Αραδιάζουμε από πάνω τις ροδέλες από το πεπερόνι και τους κύβους της μοτσαρέλας. σκορπάμε το μπούκοβο ή ψιλοκομμένη την καυτερή πιπεριά Μεταφέρουμε με προσοχή την πίτσα πάνω στην προθερμασμένη λαμαρίνα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά ανάλογα με το φούρνο μας,
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα.