Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά: καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους.
Πλένουμε τα μικρά καλαμποκάκια και τα κόβουμε στη μέση.
Σε γουόκ ή μεγάλο τηγάνι ή και σε απλωτή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5-7 λεπτά. Το αφαιρούμε σε ένα πιάτο με τη βοήθεια τρυπητής κουτάλας.
Στο ίδιο σκεύος συνεχίζουμε σοτάροντας το κρεμμύδι, τα καλαμποκάκια και τα κάσιους.
Επιστρέφουμε το κοτόπουλο στο σκεύος και προσθέτουμε την πάστα κάρυ ανακατεύοντας να πάει σε όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και το γάλα καρύδας, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια ένταση μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρουμε με ένα ρύζι μπασμάτι ατμού ή ένα πιλάφι.
Στο δικό μας τραπέζι υπήρχαν και αυτά τα υπέροχα ψωμιά naan bread.