Ξεκινάμε με τα παραπούλια. αφαιρούμε τα σκληρά κοτσάνια και τα πλένουμε καλά. Τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τα στραγγίζουμε.
Τα βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι και τοποθετούμε στην εστία σε μέτρια ένταση. (με διαβάθμιση 1-9 στο 6).
Σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε να μαραθούν, ελέγχοντας και ανακατεύοντας, μέχρι να μην μείνει καθόλου νερό στο τηγάνι. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ ανάδευσης και προσθέτουμε το κατίκι ανακατεύοντας να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τη φέτα ελαφρά θρυμματισμένη, τα παραπούλια, το σκόρδο, 25 γραμμάρια από το βούτυρο και μπόλικο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.