Μοιράζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη, το ένα λίγο μεγαλύτερο.Με τη βοήθεια νισιστέ ανοίγουμε το μεγαλύτερο κομμάτι σε ένα φύλλο με διάμετρο μεγαλύτερη του ταψιού μας. Θα πάρουμε ένα φύλλο λίγο πιο χοντρό σε σχέση με αυτά που ανοίγουμε για τις πίτες που χρησιμοποιούμε πολλά φύλλα. Λαδώνουμε το ταψί καλά και απλώνουμε το φύλλο έτσι που να εξέχει αρκετά από έξω. Λαδώνουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου.
Μοιράζουμε ομοιόμορφα τη γέμιση.
Ανοίγουμε και το άλλο φύλλο και το τοποθετούμε πάνω από τη γέμιση σουρωτά. Γυρίζουμε το φύλλο που εξείχε και δημιουργούμε τον κόθρο. Αλείφουμε με ελαιόλαδο πάλι και ιδιαίτερα το γυρισμένο μέρος.
Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια. Ραντίζουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα στο κάτω ράφι του φούρνου για 45 λεπτά. Στο ενδιάμεσο ραντίζουμε με νερό.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μια σαλάτα ή μόνη της και φυσικά ένα ποτήρι κρασί.