Πλένουμε τις φέτες του κρέατος και τις χαράζουμε περιμετρικά σε δυο τρία σημεία.
Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε ελαφρά από το αλεύρι.
Τινάζουμε την περίσσεια αλευριού.
Βάζουμε 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζουμε ελαφρά το κρέας 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Το μεταφέρουμε σε πλατιά κατσαρόλα με 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σβήνουμε με το ξύδι.
Μοιράζουμε από πάνω το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε 200 ml ζεστό νερό.
Βράζουμε για μια ώρα περίπου σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να μαλακώσει και η σάλτσα να είναι πηχτή.
Σερβίρουμε με πιλάφι ή πουρέ πατάτας ή πατάτες τηγανητές.