Αποψύχουμε τις γαρίδες και τις στραγγίζουμε. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ με το ελαιόλαδο την πάπρικα και το κόλιανδρο. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε το αγγούρι σε κύβους και τα ντοματάκια σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το κους κους με ίση ποσότητα ζεστού νερού, σκεπάζουμε και αφήνουμε πέντε λεπτά περίπου.
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το κους κους μαζί με τα αγγουράκια, ντοματίνια και κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα μισά φύλλα δυόσμου και τα φύλλα μαϊντανού.Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι και το μισό χυμό λεμονιού και το μισό ξύσμα. Ανακατεύουμε καλά. Σε μικρό τηγάνι που έχουμε τοποθετήσει στην εστία στο δυνατό μεταφέρουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Μεταφέρουμε τις γαρίδες πάνω από τα υπόλοιπα υλικά ραντίζουμε με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τον υπόλοιπο χυμό και ξύσμα λεμονιού και τα υπόλοιπα φύλλα δυόσμου.
Τρίβουμε την φέτα σε μικρά κομμάτια από πάνω και σερβίρουμε.