Πλένουμε τις φέτες ψαριού, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, τις τοποθετούμε σε πιάτο ή μπολ και αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε τον αρακά για 10 λεπτά, στραγγίζουμε και αφήνουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε τα σκληρά μέρη από τα σπαράγγια, καθαρίζουμε ελαφρά με πίλερ και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.Συγκεντρώνουμε και τα υπόλοιπα υλικά κοντά στην κουζίνα μας. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τις καυτερές πιπεριές σε κομματάκια χωρίς τα σπόρια τους. Αφού ζεσταθεί το ελαιόλαδο ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά να αρωματιστεί και αφαιρούμε σκόρδα και πιπεριές σε ένα μικρό μπολάκι
Αλευρώνουμε καλά τα κομμάτια του ψαριού, τινάζοντας να φύγει η περίσσεια αλευριού και τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το πάχος τους.Μεταφέρουμε σε πιάτο στρωμένο με χαρτοπετσέτες. Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί τον αρακά, το ζωμό και τη μισή ποσότητα του μαϊντανού και το μείγμα σκόρδου πιπεριάς που είχαμε κρατήσει σε μπολάκι. Βράζουμε μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε πάλι στο τηγάνι τα κομμάτια του ψαριού και ανάμεσα τους σκορπάμε τα σπαράγγια. Σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα φύλλα μαϊντανού.
Σερβίρουμε όσο ακόμη είναι ζεστό.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και ένα καλό κρασί.