Διάλεξα την εύκολη οδό με την έτοιμη ζύμη που μου χάρισε ο φίλος μου.
Φτιάξτε μια δική σας ζύμη για πίτσα, στο τέλος της συνταγής θα βρείτε link που παραπέμπει σε παλιά συνταγή για πίτσα και έχει οδηγίες για τη ζύμη.
Αλείφουμε τη ζύμη με το αλειφόμενο τυρί και μοιράζουμε από πάνω φέτες από τη μοτσαρέλα.
Έχουν προθερμάνει το φούρνο στο μεγαλύτερο δυνατό και τη χρήση αέρα, ο δικός μου πιάνει 240 βαθμούς.
Μεταφέρουμε την πίτσα πάνω σε σχάρα χωρίς χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε στο πρώτο ράφι από κάτω.
Ψήνουμε για 4 λεπτά και προσθέτουμε το κυδωνόπαστο και το προσιούτο σε λεπτές φέτες. Ψήνουμε ακόμη ένα λεπτό και βγάζουμε σε ξύλο κοπής.
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα και ένα καλό κρασί.